Tävla om biljetter till Tosselilla Sommarland

Hyresgästföreningen arrangerar en heldagsresa till Tosselilla den 19 augusti.

Alla ABK:s hyresgäster är inbjudna, även de som inte är medlemmar i Hyresgästföreningen. Resan kostar endast 150 kronor då ingår både resa och inträde. Resan bokas och betalas 14/6 kl. 16.00 -18.00 på Hyresgästföreningens expedition på Vendesgatan 9B. Endast kontant betalning. Begränsat antal biljetter, först till kvarn gäller. Bussar avgår från Gamlegården, Österäng och Sommarlust 9.00.

10 familjer åker gratis

ABK och Hyresgästföreningen sponsrar gratisbiljetter med resa och inträde för 10 familjer! Gäller föräldrar och barn boende i samma ABK-bostad. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att skicka in en motivering till varför just din familj ska få åka, senast 4 juni. Det går också bra att nominera en annan familj än din egen. Ange namn på alla familjemedlemmar, er adress, telefonnummer samt motivering, och skicka till info@abk.se eller lämna in på ditt BoServicekontor. ABK och Hyresgästföreningen väljer ut 10 vinnare som meddelas per telefon.

Tävla om biljetter för hela familjen!

Skicka in en motivering till varför just din familj ska få åka till info@abk.se eller lämna in den på ditt BoServicekontor senast den 4 juni.
Det går också bra att nominera en annan familj.

Se artikeln för tävlingsvillkor.