Finlandsgatan 5 & 7

Unikt läge precis intill Tivoliparken
Unikt läge precis intill Tivoliparken
74 hyreslägenheter på ett av Kristianstads bästa lägen, alldeles invid Tivoliparken. Inflyttning juni 2018.

Hyreslägenheter av högsta kvalitet

I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan 5 & 7. Åtta våningar av livskvalitet på unikt läge där anrika Tivoliparken breder ut sig precis utanför entrén. Med stadens puls och Kristianstads Vattenrike inom fem minuters promenadavstånd har du alltid nära till rekreation, lek och kultur.

Kök, sov- och vardagsrum har parkettgolv i ek och i hall och badrum ligger mattglaserad klinker. I köket går inredningen i vitt med undantag för de gråa bänkskivorna och mot det ljusa vardagsrummet vetter den inbjudande bardisken (gäller ej lägenheterna på 35 kvm) som binder samman de två delarna.


I anslutning till vardagsrummet finns i alla 74 lägenheter en stor och möblerbar inglasad balkong där du kan njuta av den lummiga Tivoliparkens miljö.

Båda fastigheterna är utrustade med hissar i entréplan. Till port och allmänna utrymmen såsom tvättstuga, miljörum och markbehållare används elektroniska nycklar för ökad bekvämlighet och trygghet. Entréerna placeras avskilt och skyddade för att hyresgäster på entréplan inte ska bli störda av andra boende eller besökare. I nära anslutning till husen finns det cykelställ, handikapparkering och garage/parkering. Här finns även gemensamma ytor och en lekplats.

Den välutrustade tvättstugan återfinns på entréplan och har anpassats utifrån ljusinsläpp och trygghetskänsla. Om du önskar installera egen tvättmaskin och torktumlare är alla 74 lägenheter förberedda för detta.

För att se rundvandringen i helskärm klicka på länken:
http://public.wec360.se/ncc/folkboende/leverans/pano.html

Hitta hit

 

 

Tidplan

Färdigställda sommaren 2018

Lägenheterna

1 RoK  35 m²    14 st     5 804 kr

2 RoK  51,5 m²   4 st     7 148 kr

2 RoK  54 m²    28 st     7 278 kr

3 RoK  60 m²    14 st     7 623 kr

 3 RoK  64 m²   14 st     7 959 kr

Husen på Finlandsgatan
5 & 7 blir Svanenmärkta

Husen blir miljöcertifierade och kommer ha en energianvändning långt under byggnormen, bland annat genom solcellspaneler på taken.

Svanenmärkta byggnader är värderade med livscykelperspektiv och
har:

  • låg energianvändning
  • uppfyller höga miljö- och hälsokrav på byggprodukter, material och kemiska
    produkter
  • säkrar en god innemiljö och låga emissioner
  • har en kvalitetssäkrad byggprocess.
Dessutom ställer Svanen krav på kvalitetsstyrning i byggprocessen och på överlämnandet av byggnaden till de boende och förvaltning/drift.
 
Källa: Nordisk Miljömärkning
Individuell vattenmätning

Individuell vattenmätning gör att du bara betalar för den mängd vatten du själv förbrukar. På så vis kan du spara pengar, energi och miljö!

Bofakta

Klicka på bilden för att öppna bofaktafoldern i webbläsaren.

Du också läsa bofakta-foldern på publicerings-webbsidan ISSUU. Klicka här

Nyproducerade lägenheter hyrs enligt gällande köregler, läs mer här.