Oxen, Sommarlust

På Utställningsvägen 12 B och Sommarlustvägen 3 byggs nu 24 nya lägenheter fördelat på två trevåningshus.

Två nya trevåningshus på Sommarlust

Kvarteret Oxen, på härliga Sommarlustområdet, förtätas med 24 lägenheter fördelade på två trevåningshus. Ett kvalitativt boende på ett område som uppskattas för sitt lugna och attraktiva läge – med stadens puls och strövområdet Björket på bekvämt gång- och cykelavstånd. Här finns även skola, matbutik, restaurang och Kristianstads ishall på nära håll. Kvarteret Oxen bjuder på en bostad där du kan trivas – hela livet!

 

Oxen Utställningsvägen 12 B

Oxen Sommarlustvägen 3


Öppet och ljust

Kvarteret Oxen erbjuder 24 lägenheter där alla material är noggrant utvalda. I hall, badrum och kök finns grafitgrå, tålig klinker. Väggarna är vita och den ljusa ekparketten i alla övriga rum ger bostaden både en ljus och harmonisk känsla. Fönsterbänkarna är gjorda av vacker natursten.

I den öppna delen mellan vardagsrum och kök skapas en naturlig plats för umgänge och gemenskap. Via vardagsrummet når du också den inglasade balkongen som gör att du kan njuta av solens strålar långt ut på hösten. Lägenheterna i markplan har dessutom uteplats.

Bekvämt och funktionellt

Köket är modern utrustat med diskmaskin, spis med induktionshäll och varmluftsugn, energisnål kyl och frys samt bänkskivor i tåligt laminat. Inredningen går i vitt med ljusa träfärgade bänkskivor och köksstommar.

Badrummet är helkaklat och har klinkergolv. Det finns tvättmaskin och goda förvaringsmöjligheter.

 

 

 

Projekten Adler i Vä, Adjunkten på Österäng samt i Flaket 6 i Åhus och Oxen på Sommarlust byggdes med samma planlösningar. Det innebär att vi presenterar samma bilder, planritningar och 3D-rundvisningar för de olika projekten.

Planritningar

2 RoK 60m² 3 RoK 72m²

3D-rundvandring 3 RoK

(helskärm)

 

(inredning och detaljer kan skilja sig från det faktiska utförandet)

3D-rundvandring 2 RoK

(helskärm)

 

(inredning och detaljer kan skilja sig från det faktiska utförandet)

Oxen, Sommarlust

Sökbara mellan 11/2 - 4/3  2019

Inflyttning hösten 2019 

2 ROK 60 m2
Våning 1, uteplats, 4 st 
Våning 2 & 3, inglasad balkong,
8 st

3 ROK 72 m2
Våning 1, uteplats, 4 st 
Våning 2 & 3, inglasad balkong,
8 st 

Så söker du!

Det är helt gratis att stå i kö hos ABK - läs mer eller ställ dig i kö direkt.

Även om du inte har så många köpoäng kan du ha chans att få en nyproducerad lägenhet.

Etappförmedling

På Oxen kommer du kunna söka 12 lägenheter samtidigt och rangordna dem efter önskemål utöver de fem du samtidigt kan söka i vårt befintliga bestånd. Det är fortfarande den av de sökande som har högst köpoäng som blir erbjuden bostad.

Bofakta

kommer inom kort!

Individuell vattenmätning

Individuell vattenmätning gör att du bara betalar för den mängd vatten du själv förbrukar. På så vis kan du spara pengar, energi och miljö!