Oxen, Sommarlust

På Utställningsvägen 12 B och Sommarlustvägen 3 byggs nu 24 nya lägenheter fördelat på två trevåningshus.

 

Två nya trevåningshus på Sommarlust

Kvarteret Oxen, på härliga Sommarlustområdet, erbjuder 24 lägenheter fördelade på två trevåningshus. Ett kvalitativt boende på ett område som uppskattas för sitt lugna och attraktiva läge – med stadens puls och strövområdet Björket på bekvämt gång- och cykelavstånd.

Här finns även skola, matbutik, restaurang och Kristianstads ishall på nära håll. Kvarteret Oxen bjuder på en bostad där du kan trivas – hela livet!

 

Trivsamt och tillgängligt

På gårdarna vid husen finns flera planterade ytor och gemensamma platser att umgås på. I anslutning till husen finns cykelställ och separata byggnader med förråd – ett till varje bostad. På var och en av gårdarna finns också möjlighet till avfallssortering. Bostäderna i markplan har, utöver inglasad balkong, också egen uteplats. Båda husen har hiss i entréplan. I anslutning till husen anläggs också nya parkeringsplatser.

Oxen Utställningsvägen 12 B

Oxen Sommarlustvägen 3


Öppen planlösning

Kvarteret Oxen erbjuder 24 lägenheter där alla material är noggrant utvalda. I hall, badrum och kök finns grafitgrå, tålig klinker. Väggarna är vita och den ljusa ekparketten i alla övriga rum ger bostaden både en ljus och harmonisk känsla. Fönsterbänkarna är gjorda av vacker natursten.

I den öppna delen mellan vardagsrum och kök skapas en naturlig plats för umgänge och gemenskap. Via vardagsrummet når du också den inglasade balkongen som gör att du kan njuta av solens strålar långt ut på hösten. Lägenheterna i markplan har dessutom uteplats.

Köket

Köket är modernt utrustat med diskmaskin, spis med induktionshäll och varmluftsugn, energisnål kyl och frys samt bänkskivor i tåligt laminat. Köksinredningen går i vitt och ramas in av ljust träfärgade bänkskivor och köksstommar. Handtagen är stilrena och har textur i matt metall.

 

Badrummet

Badrummet, som är helkaklat och har klinkergolv, inhyser både tvättmaskin, torktumlare samt väggskåp med goda förvaringsmöjligheter. Här finns även en handdukstork som gör dina handdukar härligt varma. Den vattensparande toaletten gör att du inte använder mer vatten än nödvändigt och bidrar samtidigt till ett mer hållbart boende.

 

Projekten Adler i Vä, Adjunkten på Österäng samt i Flaket 6 i Åhus och Oxen på Sommarlust byggdes med samma planlösningar. Det innebär att vi presenterar samma bilder, planritningar och 3D-rundvisningar för de olika projekten.

Planritningar

2 RoK 60m² 3 RoK 72m²

3D-rundvandring 3 RoK

(helskärm)

 

(inredning och detaljer kan skilja sig från det faktiska utförandet)

3D-rundvandring 2 RoK

(helskärm)

 

(inredning och detaljer kan skilja sig från det faktiska utförandet)

Oxen, Sommarlust
Inflyttning hösten 2019 
__________________

2 ROK 60 m2

Våning 1, uteplats, 4 st. Hyra 7 792:-/månad.

Våning 2 & 3, inglasad balkong,
8 st. Hyra 7 687:-/månad.

3 ROK 72 m2

Våning 1, uteplats, 4 st. Hyra 8 980:- /månad

Våning 2 & 3, inglasad balkong,
8 st. Hyra 8 875:-/månad
__________________________

Individuell vattenmätning gör att du bara betalar för den mängd vatten du själv förbrukar. På så vis kan du spara pengar, energi och miljö!

Bofakta

Individuell vattenmätning

Individuell vattenmätning gör att du bara betalar för den mängd vatten du själv förbrukar. På så vis kan du spara pengar, energi och miljö!

 

Garderober

Alla lägenheter har bra förvaringsmöjligheter, i sovrum och i hall finns garderober med skjutdörrar med gott om plats för kläder och övriga saker.

Inglasade balkonger

Alla lägenheter har inglasade balkonger. Lägenheterna på markplan har uteplats med utgång från balkongen.