Lillesjö, Yngsjö

Bilden är en 3D-illustration. Vi reserverar oss för att mindre avvikelser kan förekomma.
Bilden är en 3D-illustration. Vi reserverar oss för att mindre avvikelser kan förekomma.
ABK bygger 22 nya marklägenheter i Yngsjö med egna uteplatser och närhet till fantastisk natur, service och kommunikationer. Här finns även för- och grundskola upp till årskurs 6 samt fritids.

På Lillesjö gränd och Lillesjö väg, i natursköna Yngsjö ungefär två mil från Kristianstad, uppför ABK 22 attraktiva marklägenheter med egna uteplatser, helkaklade badrum, klinkers, parkettgolv, tvättmaskin och torktumlare. 

Alla lägenheter på Lillesjö har egna uteplatser och på det lugna, bilfria området finns lekplats och gemenskapsytor. Varje lägenheter får dessutom sitt eget förråd. Parkering finns i nära anslutning till boendet och varje plats är förberedd för elstolpe mot extra månadskostnad.

I hall ligger ljusgrå klinker medan badrummen har högkvalitativa plastmattor och resterande golv trälaminat i ek-utförande. Samtliga golv har golvvärme. I badrummen finns både tvättmaskin och torktumlare medan köken utrustas med induktionshäll och varmluftsugn. Lägenheterna har även individuell vattenmätning vilket både du och miljön tjänar på.

Under sommarmånaderna lockar den vidsträckta badstranden och de vackra vandrings- och cykellederna tusentals semesterfirare till samhället som annars har strax över 500 permanenta invånare. Det närliggande UNESCO-skyddade naturreservatet Pulken lockar under våren i sin tur tusentals tranor som övernattar i den gynnsamma naturen på sin väg mot häckningsplatserna norröver – ett skådespel utöver det vanliga.

Yngsjö har en gammal historia som gör avtryck än idag, bland annat genom de många ålabodarna som under alla tider stått uppställda längsmed stranden. Fisket har alltid varit en betydelsefull näring i Yngsjö och ännu hämtas nyfångad sill, torsk och ål från Östersjön härifrån. Yngsjö sätts även på matkartan av den närliggande glassfabriken.

Tidplan Lillesjö gränd

Inflyttning -  våren 2019

Uthyrning - sommaren 2018

Lägenheterna

2 RoK ca 52 m²    8 st 
3 RoK ca 65 m²   12 st 
4 RoK ca 78 m²    2 st

Individuell vattenmätning

Individuell vattenmätning gör att du bara betalar för den mängd vatten du själv förbrukar. På så vis kan du spara pengar, energi och miljö!