Lillesjö, Yngsjö

Njut året runt av stranden, havet och den fantastiska naturen i Yngsjö, på gångavstånd från din nybyggda hyresrätt.

I pittoreska och natursköna Yngsjö, ungefär två mil söder om Kristianstad, bygger ABK 22 attraktiva marklägenheter med egna uteplatser och närhet till idyllisk natur, milslång badstrand och goda bussförbindelser.

Utemiljö med plats för gemenskap

Samtliga lägenheter har uteplatser i två väderstreck och på de rymliga baksidorna finns trädgårdstäppa där du kan sätta din egen prägel. På det lugna och bilfria området finns lekplats och gemenskapsytor. Varje lägenhet har eget förråd och i nära anslutning till boendet finns parkeringsplats. På området kommer det även
finnas möjlighet att ha laddning av elbil som tillval. Ett stenkast bort löper Saltsjöbadsvägen som leder dig raka vägen till Yngsjö strand genom en svalkande tallskog.

Skön golvvärme i alla rum

I hallen ligger ljusgrå klinker medan badrummen har gråa plastmattor av hög kvalitet. Resterande golv är trälaminat i ekutförande. Som pricken över i:et har samtliga golv inbyggd golvvärme. Golvvärme underlättar både när du ska möblera din lägenhet och när du ska hålla den ren, då du slipper skrymmande och dammsamlande rör och radiatorer.
   I badrummen finns tvättmaskin och torktumlare (i tvåorna kombinerad tvättmaskin och torktumlare) medan de välplanerade köken utrustas med induktionshäll, varmluftsugn i arbetshöjd i treor och fyror, förberedelse för mikrovågsugn och ordentliga arbetsytor. Tack vare öppen planlösning binds köket samman med det ljusa vardagsrummet vilket skapar rymd och plats för umgänge.

I hall ligger ljusgrå klinker medan badrummen har högkvalitativa plastmattor och resterande golv trälaminat i ek-utförande. Samtliga golv har golvvärme. I badrummen finns både tvättmaskin och torktumlare medan köken utrustas med induktionshäll och varmluftsugn. Lägenheterna har även individuell vattenmätning vilket både du och miljön tjänar på.

Lillesjö, Yngsjö

Sökbara mellan 13/8 och 3/9

Inflyttning mars 2019 

2 ROK   52,7 m2  8 st     7 128 kr

3 ROK   66,1 m2  12 st   8 466 kr

4 ROK   79,2 m2  2 st     9 858 kr

I det brevutskick som gjorts om projektet i augusti står tyvärr fel hyresnivåer. Nya hyresnivåer har förhandlats fram med hyresgäst-föreningen efter att utskicket färdig-ställts, och rätt hyror ser du här ovan.

Så söker du!

Det är helt gratis att stå i kö hos ABK - läs mer eller ställ dig i kö direkt.

Även om du inte har så många köpoäng kan du ha chans att få en nyproducerad lägenhet.

Etappförmedling

På Lillesjö gränd 1-11 & Lillesjö väg 14-20 kan du söka 12 lägenheter och rangordna dem efter önskemål utöver de fem du samtidigt kan söka i vårt befintliga bestånd. Det är fortfarande den av de sökande som har högst köpoäng som blir erbjuden bostad.

Yngsjö

Yngsjö har en gammal historia som ännu gör avtryck. Längs med stranden står många av de karaktäristiska ålabodarna  alltjämt uppställda och än idag hämtas nyfångad fisk härifrån. Yngsjö sätts också på matkartan av både värdshus och rökeri – och på bara fem minuter tar du dig med cykel till den närliggande glassfabriken med försäljning. Från Yngsjö tar du dig även snabbt och enkelt till Kristianstad och Åhus i norr och härliga Österlen i söder.

Här finns även för- och grundskola upp till årskurs sex samt fritids.

 

Individuell vattenmätning

Individuell vattenmätning gör att du bara betalar för den mängd vatten du själv förbrukar. På så vis kan du spara pengar, energi och miljö!