Om en månad är det dags för ABK:s Kulturdag

Den 7 september är det återigen dags för ABK:s uppskattade kulturdag med underhållning och upplevelser för både barn och vuxna!

ABK:s Kulturdag är ett unikt arrangemang där etablerade artister, boende på Gamlegården och kulturföreningar uppträder på samma scen mitt i bostadsområdet. Parken kommer att fyllas av Världens mat, musik, dans, jazz, ponnyridning, hoppborgar, utställare och mycket mer.

Naturligtvis är det gratis för alla!

Njut av Thomas Di Levas hänförande sång

Artisten Thomas Di Leva är just nu aktuell med showen och hyllningen till David Bowie, men mest känd är han kanske för låtar som "Vem ska jag tro på?" och "Vi har bara varandra".

 

 

 

 

 

 

 

 

Caroline Wennergren - jazzmusiker och buktalare

Caroline roar unga som gamla med unika föreställningar med en blandning av musik, skratt och Leroy Armstrong - buktalardockan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skoj för hela familjen

Pidde P slog igenom för svenska folket med sin låt ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva”. Han åker just nu land och rike runt för att få skolbarn att röra på sig mer. På ABK:s Kulturdag uppträder han bland annat med nya låten "Kickar du så flippar jag".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mamma Måd uppträder med sång, musik, rörelser och härlig energi från scenen. En färgglad och proffsig musikalisk artist som tar barnen på allvar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Världens mat

Ett trettiotal föreningar och boende erbjuder smakportioner à 30 kr med lagad mat och bakverk från hela världen.

 

Om ABK:s Kulturdag

Vad: Gratisfestival för hela familjen med musik, dans och mat från hela världen. Ett par av ABK:s fastighetsskötare tog initiativ till en festival med och för de boende, och det som började i liten skala lockar nu drygt 5 000 besökare årligen till Gamlegården.
När: 7 september 11.00-18.00
Var: I parken mitt på Gamlegården (skyltat från Gamlegårdens centrum där det finns gratis parkering)
Kostnad:  Fritt inträde. Smakportionerna i Världens mat kostar 30 kronor – allt annat bjuder ABK på!