Elmetorpsvägen/Fältvägen (Campus)

Rum i korridor med egen toalett och dusch. I varje rum finns också uttag för bredband, telefon och TV. Gemensamt kök och allrum. Gemensam uteplats eller balkong. Tvättstuga på samma våning eller våningen under. Alldeles intill högskoleområdet. 2 km från centrum och järnvägsstationen. Affärer och bank i närheten. Mycket goda bussförbindelser. Städning av de allmänna utrymmena ingår i hyran. Alla hyresgäster som vill får en egen kyl/frys på rummet. 

Ö Boulevarden 34

Rum i korridor med egen toalett och dusch. I varje rum finns också uttag för telefon och TV. Gemensamt kök och allrum. Städning av gemensamma utrymmen ingår. Tvättstuga på samma våning. Mitt i centrum. Nära till affärer, bank, post och busstation. Till högskolan går man på c:a 20 min och c:a 3 min till järnvägsstationen.

Avstånd från Ö Boulevarden till Högskolan: 2,4 km.

Bruksgatan 1-3

Rum i korridor med egen toalett och dusch. I varje rum finns också uttag för bredband, telefon och TV. Gemensamt kök och allrum och i källaren finns en stor välutrustad gemensam tvättstuga. Entréer till trapphus har porttelefon. Lägenheterna är handikappvänliga. Nära till affär, bank och busshållplats. Till centrum går man på c:a 10 min och till järnvägsstationen på c:a 15 min.

Avstånd från Bruksgatan till Högskolan: 3,5 km.