Förändringar i kabel-TV-nätet tisdag 23 januari

Tisdag 23 januari sker det tekniska förändringar i kabel-TV-nätet.
Detta kan innebära störningar under dagen och att TV-kanaler inte kan ses. Ändringarna beräknas vara klar senast kl 18:00.
 
Har du problem bör du ringa till nummer 0200 – 116 500. Där får du prata med personal som fått specialutbildning i den omläggning som nu sker. 
 
Förändringarna innebär att du som fått en ny digitalbox måste ha denna installerad för att fortsatt kunna se dina TV-kanaler.
Vidare måste alla som använder en digitalbox göra en fabriksåterställning av boxen eller en kanalsökning på kvällen, efter kl 18:00.
Bredbandsbolaget rekommenderar att man gör en fabriksåterställning. Här finns instruktioner: www.bredbandsbolaget.se/byte/kanalsokning-hd-boxar.html
 
Canal Digital går samman med Bredbandsbolaget och det nya bolaget får namnet Bredbandsbolaget. Telefonnumret till kundservice ändras denna dag till 0770 – 777 000. Kundservice har öppet alla dagar kl 08:00-22:00.
 
Efter detta datum kommer det att vara Bredbandsbolaget som fakturerar de hyresgäster som har TV-abonnemang utöver grundutbudet.

Upplever du problem med bytet? Då kan du ringa till:
0200 – 116 500

Mer information om bytet kan du hitta här.