Valthornet, Almvägen

14 markbostäder, inflyttning april 2016
14 markbostäder, inflyttning april 2016
Nära centrum, vid Sommarlust, färdigställde ABK år 2016 14 nya bostäder med stora härliga uteplatser.
Bostäderna

Bostäderna har två ingångar från uteplatsen, en till entré och en till vardagsrum. Bostäderna är enkelsidiga och planerade så att entré, sovrum och vardagsrum ligger ut mot gården. Alla bostäderna har öppen planlösning. I entré, badrum och i arbetsdelen av köket finns klinkergolv medan det i övriga utrymmen ligger ekparkett. Alla bostäderna har tillhörande förråd på markplan i samma fastighet.

Interiörbilder hittar du längst ner på den här sidan.

Det ljusa köket har vita skåpsluckor med handtag i metall. Vitvaror är rostfria och bänkskivorna är gjorda i tåligt laminat.

Alla 14 bostäderna har härliga, lättskötta uteplatser i söder och sydöst. Du behöver inte välja mellan matbord, soffa eller odlingsplats - här finns utrymme för olika funktioner. Uteplatserna har betongplattor och smågatsten som ram. Det finns två utgångar till uteplatsen, en från entré och en från vardagsrum. Mellan uteplatserna och ut mot gården finns plank som insynsskydd.

Individuell vattenmätning

Individuell mätning av vatten gör att du bara betalar för den mängd vatten som du själv förbrukar, vilket gör att du själv kan påverka din boendekostnad.

Området

Från kvarteret Valthornet har du nära till det mesta. Livsmedelsbutik, postombud och ishall finns i närheten, samtidigt har du också naturen runt knuten. Strövområdet Björket finns inom gångavstånd och den långa huslängan tillsammans med den stora gården skapar en lugn oas mitt i staden. För den som kör bil finns det även goda parkeringsmöjligheter. 

Tidsplan

Färdigställdes april 2016


Hitta hit

Karta (google maps)

Bostäderna

2 ROK     45 – 66 m2  11 st
3 ROK     66 – 83 m2  3 st

 
Bilder

  • Visa full storlek
  • Visa full storlek
  • Visa full storlek
  • Visa full storlek
  • Visa full storlek