Artister klara till ABK:s Kulturdag

I år kan du bland annat njuta av Thomas Di Levas hänförande sång och legendariska artisteri eller dansa och sjunga tillsammans med Pidde P!

Årets artister till ABK:s Kulturdag i Gamlegårdsparken är klara och vi är väldigt stolta och glada över att få presentera:

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas Di Leva

Artisten Thomas Di Leva har med låtar som ”Vem ska jag tro på?” och ”Vi har bara varandra” och hundratals TV-framträdanden blivit en självklarhet i allas våra hjärtan. Han är ständigt i rörelse och just nu aktuell med showen och hyllningen till David Bowie.

 

Caroline Wennergren

Jazzmusikern och buktalaren Caroline Wennergren kom tvåa i Sikta mot stjärnorna 2002 men det var först 2015 som hon slog i med bossa novalåten "A Different Kind of Love". Sedan dess har hon medverkat i många stora shower. Caroline roar unga som gamla med unika föreställningar med en blandning av musik, skratt och Leroy Armstrong - buktalardockan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pidde P

Pidde P slog igenom för svenska folket med sin låt ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva” som blev ett soundtrack till de svenska framgångarna i fotbolls-VM 2018. Petter Hedwall, som är hans riktiga namn, åker just nu land och rike runt för att få skolbarn att röra på sig mer. På ABK:s Kulturdag uppträder han bland annat med nya låten ”Kickar du så flippar jag”.

 

 

 

 

 

 

 

Mamma Måd

Den populära barnartisten Mamma Måd kommer att uppträda med sång, musik, rörelser och härlig energi. 2018 mottog hon Eslövs kulturpris, med motiveringen: ”Mamma Måd är en färgglad och proffsig musikalisk artist som tar barnen på allvar. Hennes texter ligger nära barnet och öppnar upp för viktiga samtal. Hon är en bra förebild som förmedlar goda värderingar om barns och vuxnas lika värde.” Förra året gjorde hon succé på ABK:s Kulturdag och vi är glada att återigen se henne på scen på Gamlegården.

 

 

 

 

 

 

 

 

ABK:s Kulturdag är i år den 7 september, mer information kommer i augusti.