Till startsidan för ABK
Till startsidan för ABK
Östermalms Park, etapp 1

Snart kan du söka de första 20 lägenheterna i Östermalms Park!

Östermalms Park erbjuder en harmonisk tillvaro där du kan njuta av den natursköna parken, samtidigt som du har nära till stadens pulserande liv i en eftertraktad stadsdel, som erbjuder både avkoppling och bekvämlighet. Inom kort blir de första 20 lägenheterna tillgängliga för uthyrning.

I Östermalms Park skapas just nu ett levande och attraktivt bostadsområde med omkring 300 lägenheter, en 4 000 kvadratmeter stor engelsk park med lekplats samt parkeringshus för 211 bilar. Lägenheterna varierar i storlek från 1-3 rum och 35-77 kvadratmeter, och de kommer att etappförmedlas vilket innebär att du kan söka dessa lägenheter utöver de fem lägenheter du vanligtvis kan söka i befintligt bestånd.

Enkelt att pendla och nära till det mesta

Med ett boende i Östermalms Park kan du njuta av det bästa av två världar: en lugn tillvaro i den vackra engelska parken och samtidigt vara en del av stadspulsen i en attraktiv stadsdelen, både avkopplande och bekvämt. Du har bara en kort promenad till busstationen och tågstationen om du pendlar och när du kommer hem kan du antingen koppla av i parken eller kanske unna dig ett restaurangbesök.

Ett bekvämt hem att trivas i

På balkongen i öster- respektive söderläge kan du starta dagen och njuta av en god kopp kaffe. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en rymlig atmosfär, perfekt för umgänge. Köket är utrustat med moderna apparater som underlättar din vardag, så som diskmaskin, induktionshäll och varmluftsugn, samt inbyggd micro.

Säkerhet och trygghet är prioriterat, med säkerhetsklassad ytterdörr och treglasfönster. Badrummet är förberett för tvättmaskin och torktumlare i badrummet om du väljer att sätta in det. Dessutom har du tillgång till ett låsbart förråd för cyklar och en praktisk plats för däckpumpning, vilket passar den aktiva livsstil som många eftersträvar.

Att bo i Östermalms Park ger dig inte bara en bostad, det ger dig en möjlighet att skapa ditt eget hem i en unik och mångsidig miljö.

I slutet av 2023 eller i början av 2024 planerar vi för uthyrning av lägenheterna i etapp 1. Hemsidan uppdateras hela tiden med ny information. Inflytt beräknas till juni 2024.

Läs mer om Östermalms Park Länk till annan webbplats.