Till startsidan för ABK
Till startsidan för ABK
En av våra fastigheter på Näsby

Näsby

Näsby är ett område med mestadels villor, men också hyreshus och marklägenheter med närhet till allt man behöver för att leva ett bekvämt liv.

Högskolan Kristianstad, som är en av landets mest sökta högskolor, ligger på Näsby. Här finns också grundskola, förskolor, handelsområde med matbutiker, apotek, bowlinghall och restauranger på nära håll.

Näsby är det område i Kristianstad som har bäst stadsbussförbindelser från centrum med två busslinjer till området. Och det tar inte mer än 15-20 minuter att gå eller cykla in till Kristianstads centrum, men butiker, restauranger och kulturupplevelser.

På Näsby ligger också Hotell Anna som utsetts till ett av Sveriges bästa hotell, och där bland andra kronprinsparet Victoria och Daniel bott.

Vill du uppleva natur på nära håll? Nära Näsby, invid Araslövssjön, ligger naturreservatet Näsby fält som är en del av Kristianstads Vattenrike. Detta är Sveriges största stadsnära strövområde där upplevelsen av de vidsträckta kohagarna och en varierande natur som inte låter vänta på sig. Här finns både fågeltorn och vandringsleder, en del tillgänglighetsanpassade.

Våra fastigheter på Näsby