Till startsidan för ABK
Till startsidan för ABK
Illustration av etapp 1, Östermalms Park

Etapp 1 – 20 lägenheter och parkeringshus

I första etappen av Östermalms Park har vi byggt 20 rökfria lägenheter och ett parkeringshus med plats för 210 bilar. Huset är inflyttningsklart i juni 2024.

Huset

Sexvåningshuset är enkelsidigt bortsett från gavellägenheterna, men har gott om ljusinsläpp. Gavellägenheterna har dessutom fönster i tre väderstreck. Alla lägenheter har öppen planlösning och balkonger i öster- respektive söderläge. Hissen går från markplan hela vägen upp till vindsplan där förråden finns, ett till varje lägenhet.

På taket finns solceller som producerar el till bland annat belysning och ventilation, men också hushållsel till boende. Man har ingen abonnemangsavgift med ABK som solelproducent och precis som med vatten betalar man bara för den el man själv förbrukar.

3D-illustration, interiörbild etapp 1 Östermalms Park

Lägenheterna

1 RoK, 35 kvm 5 st
6 644 kr/mån

2 RoK, 63 kvm 5 st
10 076 kr/mån

3 RoK, 69 kvm 5 st
10 761 kr/mån

3 RoK, 77 kvm 5 st
11 378 kr/mån

Hyran är exkl. vatten och hushållsel

Abonnemangsparkeringsplats i intilliggande parkeringshus kan hyras för 800:-/mån inkl moms.

Planritningar

Nedan ser du planritningar för ettor, tvåor och treor i etapp 1.

Parkering

Parkeringshuset har 203 bilplatser, sju motorcykelplatser och åtta laddplatser för elbilar. Även ute i området kommer det att finnas laddstolpar, samt åtta platser för rörelsehindrade. Cykeln parkerar man säkert i ett låsbart förråd i markplan med drygt 60 cykelplatser.

Stommontage

Monteringen av stommarna påbörjades i slutet av februari 2023 och blev färdigställt i början av april. Se hela processen på 14 sekunder i filmen nedan!