Till startsidan för ABK
Till startsidan för ABK
Ett glatt par ligger i soffan och surfar på en laptop

Mina sidor

Välkommen till nya Mina sidor!

Vi har bytt fastighets- och uthyrningssystem

I det nya systemet Momentum ser Mina sidor lite annorlunda ut, och tidigare inloggningsuppgifter med användarnamn och lösenord fungerar inte längre. Inloggning med BankID fungerar som vanligt, och då identifierar man sig direkt mot Momentum.

Har du inte möjlighet att logga in med BankID behöver du kontakta Kundcenter, så hjälper de dig. Det gäller också om du administrerar någon annans sökande/hyresgästsidor (exempelvis minderåriga) eller om du inte har fullständigt personnummer.

På Mina sidor hittar du precis som tidigare aktuell information just för dig. För dig som är hyresgäst hittar du här dina avtal, hyresavier och betalningshistorik, erbjudanden samt information om din fastighet. I och med byte av fastighetssystem kommer numera den faktiska hyreskostnaden att visas på hyresavin, det vill säga inklusive ören.

Du kan även göra en felanmälan och följa ditt ärende eller boka en ledig tvättid.

Som sökande hittar du allt från kötid till status för dina intresseanmälningar. Har du haft prenumerationer på lediga lägenheter som passar dina önskemål förs dessa inte över till det nya systemet. Vill du ha utskick om lediga lägenheter behöver du skapa nya prenumerationer.

Se till att du har en korrekt e-postadress och gärna ett mobilnummer registrerat, för att du ska få viktig information från oss, exempelvis prenumerationer på lediga lägenheter eller vid driftstörningar i din fastighet.