Till startsidan för ABK
Till startsidan för ABK
En grupp barn och ledare på sommarkollot i Magnarp på en brygga vid havet

Vi bjuder barn på sommarläger!

Är du hyresgäst hos ABK och har barn i åldern 9-12 år (födda 2012-2015) som vill åka på sommarkollo vid havet utanför Ängelholm? Det blir en vecka full med pyssel, lekar, bad, en massa bus och nya bekantskaper.

Kollot arrangeras av HSB Skåne och samlar barn från hela Skåne. Det bjuds på uteaktiviteter så som bad, minihajk och korvgrillning men också myskväll och avslutningsdisco med möjlighet att uppträda. Barnen kommer även att erbjudas pyssel och bollspel, allt fritt att välja utifrån tycke och smak. Kollokocken lagar god mat och ledarna ser till att alla barn blir uppmärksammade. Under kollot får barnen utmana sig själv och det skapas många glada minnen för livet.

ABK betalar största delen av kostnaderna för kollot, samt står för transport med buss till och från kollot, men vi tar en symbolisk anmälningssumma på 200 kronor/barn. Priset inkluderar övernattning (separata sovsalar för tjejer och killar), måltider och bussresa dit och hem. Separat information om betalning skickas ut i samband med att barnet erbjuds en plats på kollot.

Vi rekommenderar att alla barn som deltar på kollot har sovit borta tidigare.

Se filmerna om sommarkollot i Magnarp

Hälsa på HSB Skånes sommarkollo 2023

HSB Skånes sommarkollo på Magnarpskolonin

Barnen berättar om HSBs sommarkollo