Till startsidan för ABK
Till startsidan för ABK
Östermalms Park etapp 1

Första 20 lägenheterna i Östermalms Park - sök nu!

Mellan den 29 januari och 14 februari kan du söka de första 20 hyreslägenheterna i Östermalms Park. I början av juni är det dags att flytta in!

Bo mitt i stan med perfekta parkeringsmöjligheter

På Österlånggatan 20 B har du gångavstånd till över 200 butiker, restauranger, cafeer och andra platser i hjärtat av Kristianstad city. Du kommer också att ha tillgång till ett stort utbud av konst och kultur samt nära ett av Sveriges största stadsnära naturområden - Vattenriket.

Här erbjuds ett modernt boende i ett hus med 1:or till 3:or, varierande från 35 till 77 kvadratmeter, och med månadshyror som sträcker sig från 6 644 till 11 378 kronor. Samtliga lägenheter har balkong, antingen i söder- eller österläge. Cykeln parkerar du säkert i ett låsbart förråd i markplan med drygt 60 cykelplatser. Som hyresgäst kommer du dessutom få möjlighet att hyra en abonnemangsplats i parkeringshuset som färdigställs samtidigt.

Solenergi - förmånligt för både hyresgäster och miljö

På taket finns solceller som förser fastigheten med el till belysning, ventilation och hushållsel. Med ABK som elleverantör blir priset for abonnemanget mer förmånligt för dig som bor i huset.

Ett område under förvandling

Detta område är inne i en spännande förvandling. Inom de kommande åren kommer det att växa till ett modernt och levande bostadsområde med omkring 300 lägenheter, lokaler och mötesplatser som ramar in en 4 000 kvadratmeter stor park.

Läs mer på Östermalms Parks webbplats Länk till annan webbplats.