Till startsidan för ABK
Till startsidan för ABK
Sommarkollo i Magnarp

Vi bjuder barn på sommarläger

Nu bjuder vi barn som bor hos oss på en vecka vid havet i Magnarp utanför Ängelholm. En unik sommarvistelse med fokus på att umgås och ha kul.

Det bjuds på uteaktiviteter så som bad, minihajk och korvgrillning men också myskväll och avslutningsdisco med möjlighet att uppträda. Barnen kommer även att erbjudas pyssel och bollspel, allt fritt att välja utifrån tycke och smak. Kollokocken lagar god mat och ledarna ser till att alla barn blir uppmärksammade. Under kollot får barnen utmana sig själv och det skapas många glada minnen för livet.

Kollot arrangeras av HSB Skåne och samlar barn från hela Skåne. ABK betalar största delen av kostnaderna för kollot, samt står för transport med buss till och från kollot, men vi tar en symbolisk anmälningssumma på 200 kronor/barn. Priset inkluderar övernattningar (separata sovsalar för tjejer och killar), måltider och bussresa dit och hem.

I år är kollot öppet för barn födda 2012-2015 (9-12 år).

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att skicka in en motivering till varför just ditt barn ska få åka, senast 10 mars.

Tipsa gärna någon vars barn hade behövt få sin vardag förgylld med en vecka på kollo.

Läs mer och anmäl ditt barn här Länk till annan webbplats.