Till startsidan för ABK
Till startsidan för ABK
ABK:s medarbetare i det årliga Luciatåget i våra bostadsområden.

Jobba hos oss

Vi vill vara ett av Sveriges bästa bostadsbolag och en av landets bästa arbetsgivare. Till vår hjälp har vi fler än 200 engagerade medarbetare. Vill du också hjälpa oss att nå dit?

Vi bygger och förvaltar bostäder för alla, med målet att erbjuda tryggt och trivsamt boende med god service till en rimlig hyra. Och vi ska vara hållbara – för nästa generationers skull!

Vi är ett allmännyttigt bostadsbolag. Det betyder att vi ägs av kommunen. Men allmännytta betyder så mycket mer. Vi tar ansvar för att utveckla vår kommun och bidra med både affärsnytta och samhällsnytta. Vi tar ett stort socialt ansvar för trygghet, trivsel och integration - och vi tar hand om våra hyresgäster.

(Undrar du över bilden ovan? De senaste åren har engagerade medarbetare från vår förvaltning och andra avdelningar spridit glädje i våra bostadsområden med ett elbilsburet luciatåg)

Sök våra lediga tjänster

Säsongsanställning inom fastighet/ventilation (ansök senast 2024-04-25) Länk till annan webbplats.

Vi söker dig som vill jobba med ett specialinriktat arbete under säsong, vilket innebär att du kommer att utföra enklare service av ventilation i våra lägenheter inklusive dokumentation. Här kommer du att ha daglig kontakt med våra hyresgäster i deras hem och våra fastighetsskötare på respektive område.

Fastighetsskötare som reparerar en torktumlare
Dekorativ bild
Det bästa med ABK är den familjära känslan och det varma mottagandet man får som ny i gänget. Alla tar sig tid och man får den hjälp man behöver. Vi har väldigt högt i tak! Vi har också en hel del förmåner. Det är fantastiskt, och absolut inget man ska ta för givet, tycker jag.Tomas Winnberg, Kundcentermedarbetare